Milyen amulett segít gazdagságot hozni otthonába?

amulett, hogy vonzza a pénzt

Bármit is mondhatunk, de az anyagi jólét játszik, ha nem is az elsődleges, de nagyon fontos szerepet játszik mindegyikünk életében. Gyakran előfordul, hogy az emberek minden erőfeszítésük ellenére szegénységben élnek, mindenben és mindig korlátozzák magukat.

Ez nem mindig jelzi a lustaságot, nagyon gyakran ez csak azért történik, mert az ember anélkül, hogy tudna róla, letiltotta a jóléthez való hozzáférést saját maga számára. Pénzügyi helyzetének enyhén javításához létre kell hoznia egy amulettet, amely vonzza a pénzt és a jó szerencsét, amely utakat nyit, utakat szabadít fel és anyagi gazdagságot vonz az életébe.

Hol kezdjem?

Mielőtt elkezdené létrehozni a pénzamulettet, tanuljon meg néhány alapvető szabályt, amelyek segítenek egy igazán erős talizmán létrehozásában:

  • Az amulettet csak a növekvő holdon szabad kialakítani és felszentelni. Ezt az időszakot tartják különösen kedvezőnek az anyagi gazdagságot és jólétet növelő rituálék számára.
  • Készítsen egy amulettet, hogy vonzza a pénzt és a jó szerencsét, jó hangulatban legyen. Nem tud létrehozni, ha fizikailag rosszul érzi magát, jobb várni néhány napot, amíg egészsége visszatér.
  • A talizmánt teljes csendben kell elkészíteni. Próbálja meg, hogy ez idő alatt senki ne zavarhasson.

Végül a legfontosabb. Soha ne mutasson senkinek amulettet, még a legközelebbi és a legkedvesebb emberek sem, főleg ne engedjék, hogy mások keze megérintse, ez teljesen megfosztja a talizmánt a varázserőtől, és közönséges csecsebecsévé varázsolja.

Zacskó.

tasak a pénz vonzására

A természetes anyagból készült táska a talizmán, az amulett és a talizmán univerzális változata. Az, hogy pontosan hogyan fog működni, attól függ, hogy pontosan mivel töltötted be. A gazdagság megszerzéséhez a következőket kell tennie:

  • Először elő kell készíteni egy zacskót. Természetes anyagból kell elkészítenie, mindenképpen saját maga végezze el. Egy boltban vásárolt dolog, bármilyen gyönyörű is, nem segít elérni a kívánt eredményt. Egy saját készítésű táska elnyeli energiájának erejét, és ezt követően az Ön javára fog működni.
  • Most el kellene gondolkodnia a pénzzacskó feltöltésével. Erre a célra a következő elemek alkalmasak: több aranypénz, mag, oregánó gyógynövény. Mindegyik elemet meg kell tisztítani a víz és a tűz erejével. Ehhez enyhén meg kell szórni őket természetes, például csapadékvízzel, és háromszor meg kell tartani az égő tűz felett a nap irányába.
  • Amikor minden készen áll, töltse fel a zsákot, miközben képzelje el, hogyan semmisítik meg azokat az akadályokat, amelyek korlátozzák a pénzhez való hozzáférést. Vizualizáljon, vizualizáció nélkül lehetetlen elérni a maximális eredményt.

A kész táskát félreeső helyen tárolja, vagy mindig magával viheti. A növekvő hold éjszakáján tegye az ablakpárkányra úgy, hogy az éjszakai fénysugarak megérintsék. Tegyen pénztárcát mellé, ez is hozzájárul az anyagi jólét energiaáramlásához.

Csomók.

csomók a pénz vonzására

Ugyanolyan erős talizmán a pénz és a szerencse vonzására egy csomóba kötött szál. Egy ilyen amulett létrehozásához elő kell készíteni minden természetes anyagból készült vastag szálat. A menet színe és hossza nem igazán számít. De ne feledje, hogy a leendő amulett mérete nem lehet túlzott, mert a személyes táskájában vagy pénztárcájában kell viselnie.

Varázslatos amulett létrehozásához kilenc csomót kell kötnie a szálakra. Amikor mindegyiket megköti, gondoljon a vágyaira. Például az első csomó megkötésekor kérdezze meg a felsőbb hatalmakat, hogy az asztal mindig tele legyen, és a jóllakottság ne hagyja el a házat, a második megkötésekor kérje meg, hogy adjon sikert és jólétet. És így tovább, amíg az összes csomót meg nem kötik.

És most - a mágikus erő amulettjének megadásának rituáléja. Ehhez tegye a fonalat kebelébe, és menjen az erdőbe, vigyen magával ajándékokat a felsőbb hatalmak számára. Ne légy fukar, mert ezek az ajándékok váltságdíjat jelentenek a szegénységtől. Hozz magával friss péksüteményeket, édességeket, jó bort. Hagyja, amit magával hozott, a fa közelében, és kérje a felsőbb hatalmakat, hogy szerencsét és gazdagságot adjanak. A fonalat mindig vigye magával.

Amulett babák.

Ahhoz, hogy a ház mindig tele legyen, készítsen egy babát, amely segít elkerülni az éhséget és a pénzhiányt. Az ókorban az ilyen bereginek gyártásához élénk színekkel festett új szövetfoszlányokat használtak. Ebben a kérdésben meg kell hallgatni az ősök tapasztalatait és varrni egy babát, nem kímélve a költségeket. Világos foltok, ékszerek, gombok - fényes és vidám tengerpartot alkotnak, amely örömet okoz a szemének és elegánsnak tűnik.

Amikor a baba készen áll, varrjon egy kis zacskót, amelybe tegyen pár érmét és néhány szem búzát. A tasakot a baba övéhez kell varrni. Bereginyát a ház eldugott, de tiszta és kényelmes sarkában kell elhelyezni. Ne felejtsen el utalni a babára, kérje meg, hogy szerencsét és sikert adjon Önnek, beszéljen kedvesen és tisztelettel. Elég sok idő telik el, és meg lesz győződve arról, hogy ügyei javulnak.

Pénz doboz.

doboz pénzt vonzani

És végül, amulett készítésének legegyszerűbb módja a pénz és a jó szerencse vonzása érdekében. A létrehozásához elő kell készítenie egy kis dobozt, amelyet díszítenie kell, ahogy tetszik - használhat színes papírt, gyöngyöket, gombokat, szalagokat, szövetdarabokat. Amikor a doboz készen áll, tegyen félre egy félreeső helyet, ahol a jövőbeni amulettje élni fog.

Most kezdje meg a doboz kitöltését. Gyűjtsd össze benne azokat az apró dolgokat, amelyek valahogy társulnak a gazdagsághoz, és kedvesek a szíved számára. Lehet gyönyörű régi érme, drágakő, kagyló, egyszóval bármi, ami tetszik. Amikor a doboz megtelt, tekerje köré a cérnát, és kössön szoros csomót.

Pénzes amulettek készítésekor ne felejtsük el, hogy azok csak akkor működnek, ha nem ül tétlenül. Sajnos, de nem nyeri meg a lottót, és nem kap több millió dolláros örökséget, ha olyan talizmánt készít, amely vonzza az anyagi jólétet. De megtanulsz olyan módszereket találni, amelyek segítenek a jólét elérésében, a szerencse mindig kedvez neked, és az erőfeszítések méltó jutalomsá válnak.

Amikor pénzt és jó szerencsét vonzó amulettet készít, akkor járjon el úgy, mintha a jövőbeni vagyon vásznát horgolná, vagy a "Varázslat" nevű speciális algoritmus segítségével programozná be a jövőjét. Minden cselekedet vagy cselekedet egyetlen esetben az ember életében gyakorlatilag semmit sem jelent, és hasonló cselekedetek és tettek rendszere teremti meg a jövődet.